Losos s kajunským kořením a zelenými fazolkami s česnekem - recept Dual EasyFry&Grill | Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Losos s kajunským kořením a zelenými fazolkami s česnekem

ratings.0

- /5 -

  • Celková doba 30 min
  • Příprava
    15 min
  • Vaření
    15 min
  • Chlazení
    0 min

Přísady

4 os.

  • 4 Filety lososa (po cca 150 g)

  • 2 pl. Olivový olej

  • 4 pl. Cajunské koření

  • Sůl, pepř

  • 400 g Zelené fazolky

  • 2 pl. Olivový olej

  • 2 strou. Sekaný česnek

  • 1 ks Limetka

  • 1 pl. Nasekaný koriandr

  • Sůl, pepř

Příprava

Fáze 1 /6

V míse smíchejte cajunské koření a olivový olej. Pomocí mašlovačky natřete směs na filety lososa. Dochuťte solí a pepřem. V míse smíchejte zelené fazolky s olivovým olejem, česnekem a bylinkami. Dochuťte solí a pepřem.

  • 4 Filety lososa (po cca 150 g)
  • 2pl. Olivový olej
  • 4pl. Cajunské koření
  • Sůl, pepř
  • 400g Zelené fazolky
  • 2pl. Olivový olej
  • 2strou. Sekaný česnek
  • Sůl, pepř

Fáze 2 /6

Zapněte nádobu č. 1. Na desku v nádobě č. 1 dejte filety z lososa.

Fáze 3 /6

Zapněte nádobu č. 2. Na desku v nádobě č. 2 dejte zelené fazolky.

Fáze 4 /6

Stiskněte tlačítko SYNC, aby byla příprava v obou nádobách dokončena ve stejnou dobu. Stiskněte tlačítko START, abyste zahájili přípravu v obou nádobách.

Fáze 5 /6

V polovině tepelné úpravy lososa otočte a zeleninu promíchejte. Zkontrolujte, zda je vše dobře propečené. V případě potřeby pečte ještě několik minut.

Fáze 6 /6

Těsně před podáváním ozdobte zeleninu měsíčkem limetky a posypte koriandrem.

  • 1ks Limetka
  • 1pl. Nasekaný koriandr